­­­­­­­

bg-poster-ovca-ili-vylkВече втора седмица най-очакваната анимация тази есен шества по родните екрани на 3D, озвучена на български език, с гласовете на Михаела Филева, Рафи Бохосян, Йоана Драгнева, Ненчо Балабанов и много други.

Втората ни съвместна инициатива с официалния разпространител на филма от ПРО ФИЛМС, приключи и награди нови 4-ма от вас.

След като на 03.10.2016г. станаха ясни победителите от първата ни инициатива, посветена на премиерата, успяхме да получим и прекрасни снимки, как ТЕ са прекарали паметното събитие, в компанията на звездите.

Ако сте пропуснали обявяването на победителите, спечелили покани за звездната VIP премиера на „Овца или вълк“, която се проведе още на 05.10, ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК!

Почти мигновено след събитието получихме обратна връзка от победителите и снимки, които с радост СПОДЕЛИХМЕ И С ВАС!

Следващата инициатива с разпространителите от ПРО ФИЛМС, бяхме позиционирали тук:

Оригинални награди от „Овца или вълк“

Там чисто и просто трябваше да споделите поста на стената си, за да участвате в разпределението на оригиналнани тениски и чаша.

ТЕНИСКИ ОВЦА ИЛИ ВЪЛК СППЕЧЕЛИХА:

Ана Попова,гр.Пазарджик

Милена Маринова Дякова

Иван Дочев Иванов

ЧАША ОВЦА ИЛИ ВЪЛК СПЕЧЕЛИ:

Радостин Николаев Апостолов, гр. Бургас

ЧЕСТИТО на всички победители. Вече получиха обратна връзка и адреси от всички тях. Очаквайте в най-скоро време наградите да потеглят към вас!

sheep3А вие ако ВСЕ ОЩЕ не сте се потопили в изключителните приключения на „Овца или вълк“ с гласовете на едни от най- обичаните родни звезди… поправете грешката в най-близкия кино салон МОМЕНТАЛНО!

Вашият коментар