SIMPLY STERLING — In “Cars 3,” Lightning McQueen (voice of Owen Wilson) is invited to train at the brand-new, elite, high-tech Rust-eze Racing Center, run by an always-dapper, brilliant businesscar named Sterling. Featuring Nathan Fillion (ABC’s “Castle,” ABC’s “Modern Family”) as the voice of Sterling, Disney•Pixar’s “Cars 3” opens in U.S. theaters on June 16, 2017. ©2017 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Окончателният трейлър за предстоящия „Колите 3“ вече е онлайн. Новото видео включва песента „Take it to the limit“ на The Eagles, както и Макуин Светкавицата, който страда от CARisis (криза, ама по колите 🙂 ) на средната възраст! Вижте видеото в плеъра по-долу!

„Колите 3“ ще натисне газта по родните екрани от 16.06.2017г. Разпространява за България- Форум Филм.

Засенчен от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно го избутват от първите редици на състезанията, Маккуин Светкавицата сякаш е на път да се раздели със спорта, заради който живее. Този юни той ще трябва да намери начин отново да изгрее като рали супер звезда в „Колите 3“.
За да се върне в надпреварата и отново да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирез, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да станат отново шампиони. Маккуин разчита и на вдъхновението, което е получил в зората на спортната си кариера от Док Хъдсън (невероятния Хъдсън Хорнет), и на няколко неочаквани обрати в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание на най-голямата писта на света за купата Пистън.

Вашият коментар