Riddick - poster A4 RGB

„Ридик“ вече е в кино салоните в цялата страна. Вин Дизел за пореден път накара света да се влюби в него, а междувременно ние, заедно с официалния разпространител на филма за територията на България, А+ СИНЕМА теглим един от най-значимите за българските фенове сувенири от дългоочаквания филм. След като в събота, изтеглихме и обявихме победителите в нашата инициатива, които получават оригинални, лазерно гравирани флашки „РИДИК“,  днес поставяме финалния акорд и теглим името на онзи от вас, който получава оригинален кино плакат, с автограф ЛИЧНО от Вин Дизел. Инициативата ни бе позиционирана на адрес:

www.riddick.cinebum.eu

Ако сте пропуснали да проверите дали случайно не сте един от петимата, спечелили оригинална флашка „РИДИК“, справка Т У К!

Оригинален кино плакат на „РИДИК“, с автограф ЛИЧНО от Вин Дизел, любезно предоставен от официалния разпространител на филма за територията на България- А+ СИНЕМА,  получава:

Зоя Георгиева – от гр. Дупница

ЧЕСТИТО! Молим Зоя да отговори на съобщението, което ще получи на и-мейла, предоставен при регистрацията, за да уточним най-удобният начин за получаване на наградата!

„Ридик“ вече в в кино салоните и на 4DX. Разпространява А+ СИНЕМА!

 

 

Новата глава от фантастичната сага, която започна с хитовете „Пълен мрак“ и „Хрониките на Ридик“, отново събира режисьора Дейвид Туи и екшън-звездата Вин Дизел (поредицата „Бързи и яростни“).
Антигероят Ридик е оставен да умре на изпепелена от Слънцето планета, която изглежда необитаема. Скоро обаче той се оказва в битка за оцеляване срещу извънземни хищници, по смъртоносни от всеки човек, когото е срещал. Единственият му изход е да задейства сигнал за тревога, който бързо привлича безскрупулни ловци на глави, дошли за своя жадуван трофей.

Първият кораб, пристигнал на привидно мъртвата планета, носи на борда си нова порода агресивни наемници. Вторият е управляван от мъж, за когото преследването на Ридик има по-личен характер. Остават броени часове до разразяването на буря, в която никой не може да оцелее, но ловците нямат намерение да напуснат планетата без главата на Ридик.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
BC Logo 300 copy  razdavalnik sever.bg
like-us-on-facebook  like-us-on-facebook  like-us-on-facebook
 546425_503883632955131_2049661495_n filmitena_logo_cinebum
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
   rsz_igri_logo  utro
   like-us-on-facebook  like-us-on-facebook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here