fantastic-beasts-poster_psd-2_bgКакто обещахме вчера, време е да обявим и имената на 4-мата победители, които посочиха правилно имената на ВСИЧКИ фантастични животни, които ви показахме в нашата инициатива тук:

ИНИЦИАТИВА „ФАНТАСТИЧНИ ЖИВОТНИ И КЪДЕ ДА ГИ НАМЕРИМ“

А правилните отговори са:

Билиуиг, Полупотайник, Оками, Връхлитащо зло, Птица-гръм

Всички посочили ТЕЗИ имена, без значение от тяхната последователност в регистрационната форма и подали данните си за участие в конкурса, бяха включени в жребият по-рано тази сутрин. А той определи наградите да отидат, както следва:

nagradi_fbшал – Моника Димитрова
чадър – Георги Кантарджиев
мъжка тениска – Милен Василев
дамска тениска – Деница Вальова

ЧЕСТИТО! Молим всички победители да отговорят на съобщенията, които ще получат на електронните пощи, оставени при регистрацията им. Всички награди ще бъдат изпратени до победителите на посочен от тях адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

Благодарим ви за участието, а „Фантастични животни и къде да ги намерим“ ви очакват в кино салоните в цялата страна, благодарение на Александра Филмс.

„Фантастични животни и къде да ги намерим” ни отвежда през 1926 година, когато Нют Скамандър (Еди Редмейн) тъкмо е приключил пътешествие, предприето с цел да бъдат документирани съществуващите изключителни магични създания. Пристигайки в Ню Йорк за кратко, Нют претърпява инцидент, свързан с един „No-Maj” (американското название за мъгъл) на име Джейкъб. От магическия куфар на Нют се изплъзват няколко фантастични животни, които могат да предизвикат смут и в света на магията, и в реалността на „No-Maj”-овете…

Вашият коментар