otvedi me_u_doma(1)Издателство ЕРА представя Даниела Сасердоти и „Отведи ме у дома“

Дали в отломките от миналото се крие пътят към щастието?

Когато нещастието е протегнало ръка, семейството на Айнари е било първо на опашката. Родителите й загиват в катастрофа, а тя и брат й остават да се грижат сами за болната си сестричка.

След като преживява силно разочарование в любовта, Айнари се мести да живее в Лондон, за да се справи с болката. Брат й така и не й прощава, че го е оставила сам да поеме грижата за малката Емили.

Въпреки че се е заклела повече да не допуска мъж до себе си, Айнари прекарва страстна нощ с най-добрия си приятел Алекс. На сутринта разбива сърцето му, като казва, че случилото се е ужасна грешка.

Когато здравето на сестра й се влошава, тя е принудена да се върне у дома в красивата Шотландия. Там отново я връхлитат болезнени спомени, от които се е опитвала да избяга. Докато се бори с обърканите си чувства към Алекс, съдбата я среща с привлекателен американец.

И изведнъж, мистериозно, Айнари губи гласа си, но пък интуицията й още повече се засилва – наследствена дарба от поколения наред. И когато глас от миналото натрапчиво й шепне „Отведи ме у дома“, Айнари разкрива тайна, която най-после ще я накара да се почувства свободна.

„Отведи ме у дома“ е трогателна и красива история за любовта, емоционално пътуване, в което опознаваме истинската си същност.

За авторката:

Даниела Сасердоти е родена през 1973 г. в Неапол. Чичо й е известният италиански писател и художник Карло Леви. Поради заплаха семейството й се мести в родното място на майка й Каровино. Градчето толкова много я вдъхновява, че по-късно тя го използва като прототип на Глен Авих, където се развива действието в романите й.

 

Вашият коментар