Ginny Andre е артистичното име на Гинка Андреева, автор на Експозицията ОТВЪД ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО.  Професионално се занимава с киноразпространение, а в свободното си време рисува и пътешества с фотоапарат  в ръка и много обективи в раницата.

Ginny Andre рисува абстракции с маслени бои, акрил, а отскоро прилага и нова техника с включване на допълнителни материали.

Тя залага повече на съчетаването на цветовете, отколкото на формите.

Филмът  ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО я вдъхновява да нарисува тези картини и да организира настоящата изложба. Чрез тях тя изразява радостта и преклонението си към Терънс Малик, един от най-великите кинотворци на нашето съвремие.

ОТВЪД ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО е втората авторска изложба на Ginny Andre. В нея са поканени и гост художника Ивайло Пейчев, който рисува с акрилни бои и с … пръсти! Той участва с шест картини върху картон. Журналистката Лияна Панделиева, която е и професионална фотографка и пътешественичка,  участва с  шест фотографии върху ПДЧ. А  фотографът Станислав Славчев, любител на залезите се включва с три фотографии отпечатани върху платно.

Откриване на експозицията 15 септември, 19.00 ч. в Дом на киното.

Вашият коментар