Династията на Тюдорите

Жанр: Политика и власт 

Започва в петък, 11 май, в 22:45 ч.

Година: 2007
Сезон 1: 10 x 60 мин.
Режисьор: Майкъл Хърст
В ролите: Джонатан Рис Майърс (Vikings, Dracula), Мария Дойл Кенеди, Натали Дормър (Game of Thrones), Джос Стоун, Тамзин Мерчант, Джоели Ричардсън, Хенри Кавил (Justice League)Отряд Хикс по Epic Drama

Първият сезон спечели милиони зрители по цял свят. Не само актьорският състав обра овациите и наградите. Поредицата се отличи и с уникалния дизайн на костюмите, артистичната си режисура, музика, операторско майсторство и визуални ефекти. 

От самото начало на 40-годишното си царуване, английският крал Хенри VIII е монарх с безразсъдни амбиции и почти никакъв интерес към държавните дела. Това го прави играчка в ръцете на неговия пръв съветник. Той е плетящия интриги кардинал Томас Уолси, чиито амбиции да стане папа напълно са го обсебили.

Желанието на крал Хенри за мъжки наследник и неспособността на съпругата му Катерина Арагонска да му роди такъв, поставя съдбата на империята на карта. Това подпомага възхода на Ан Болейн. Тя е любовница, устремена към короната, и предизвиква кървава протестанстска Реформация. Последствията са подкопава не на първостепенната роля на католическата църква в Европа.

Въпреки заплахите от могъщ папа в Рим, амбициозни и корумпирани монарси от целия континент и дори собствените му хора, Хенри няма да се спре пред нищо и няма да се поколебае да прогони в изгнание или убие най-близките си, за да постигне своите цели.

 

Отряд Хикс по Epic Drama

Жанр: Войни

Започва във вторник, 1 май, в 22:00 ч.

Година: 2015
Сезон 1 & 2: 18 x 60 мин.
Режисьор: Марк Елис, Стефани Моргенстерн
В ролите: Евелин Брошу, Джак Лаский, Уорън Браун, Торбен Либрехт, Лара Джин Чоростецки Отряд Хикс по Epic Drama

Носител на Наградата на канадската гилдия на писателите и сценаристите. Това е вълнуващата шпионска поредица “обиколи” Европа, Северна и Южна Америка, Близкия Изток и Япония.

Премиерата на два сезона от завладяващата военна драма, „Отряд Хикс“, ще ви прикове към екрана този месец. Ще покажем историята на пет висококвалифицирани нови попълнения от Канада, Америка и Обединеното кралство. Те захвърлят обикновения си живот, за да се обучават за агенти в „Отряд Хикс“ – свръхсекретна база на брега на езерото Онтарио. Агентите се спускат с парашут над вражеските линии, където ги очакват мъчения и екзекуции. От елегантни хотели до окопи, те се впускат в една рискована мисия, следвана веднага от друга, ръководени от най-големите умове на „Отряд Хикс“.

Саботажи, бомби, оръжия и партизански отряди, спасителни операции, кампании за заблуда и дори убийства – преживяваме сякаш от първа ръка адреналина и ентусиазма от победата, както и ужасяващия кошмар, когато бляскавите идеали се сблъскат с реалността да участваш във война, в която няма правила.

Вдъхновена от забележителни лични истории, поредицата „Отряд Хикс“ разказва за произхода на шпионажа и ни въвежда в невероятен свят на блясък, решителност и технологии. Виждаме зараждането на масовата пропаганда, първите битки срещу тероризма и героите, повели света към промяна.

Всичко за каналите от групата на Viasat (в която влиза и Epic Drama) следете тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here