Скотланд Ярд стартира разследване срещу Кевин Спейси, след обвинения , че е обидил сексуално амбициозен, британски актьор в Лондон, преди около 10г.

Мъжът (чиято самоличност се пази в тайна), сподели пред властите тази седмица, че през 2008г. се е домогнал до Спейси с молба да му помогне в кариерата. Новината идва от вестник Sun.  Двукратният носител на Оскар го е поканил в дома си в южен

BEVERLY HILLS, CA – OCTOBER 27: Kevin Spacey onstage to present Britannia Award for Excellence in Television presented by Swarovski at the 2017 AMD British Academy Britannia Awards Presented by American Airlines And Jaguar Land Rover at The Beverly Hilton Hotel on October 27, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Лондон. По това време Спейси е бил артистичен директор на The Old Vic theater, позиция заемана от актьора от 2004г. до 2015г.

Амбициозният актьор тогава е бил 23 годишен (сега на 32г.), споделил, че със Спейси са пушили марихуана, след което е загубил съзнание. Той твърди, че след като се е върнал в съзнание е видял как Спейси му прави орална любов. Той е му е извикал да престане, след което моментално е напуснал къщата. На излизане Кевин го е предупредил да не говори с НИКОЙ за тази случка.

Показанията са дадени пред полицията в Лондон във вторник, след което те са предали случая на Скотланд Ярд.

Паралелно с това се очакваше и решението на Netflix, относно „Къща от карти“ – поредица в която изпълнителен продуцент е Кевин Спейси. Той изпълнява и главната роля. Официалното решение на стрийминг платформата е, че се разделят с актьора. Паралелно с това стана ясно, че те се оттеглят и от биографичния филм „Gore“ за Гор Видал, главната роля където се очакваше СЪЩО да бъде изиграна от Кевин Спейси.

Netflix няма да участва в бъдещи проекти около „Къща от карти“, които включват Кевин Спейси. Ще продължим да работим заедно с MRC през този хиатус в който сме поставили шоуто в момента, за да избистрим пътя, по който то ще поеме напред. Решихме също така, че се оттегляме от филма „Gore“, който е в пост-продукция. В главната роля отново е Кевин Спейси, който се очакваше да бъде и продуцент на поредицата. 

Вашият коментар