game of thrones logoНе отдавна продуцентите Дейвид Бениоф и Д.Б.Уейз подхвърлиха, че ще има още 2 сезона на изключително обичаната сага. Сега HBO официално потвърдиха, че сагата ще приключи със сезон 8.

„Да, те имат изключително точен план за броят сезони, които искат да направят. Повярвайте ми, като нов програмен директор, тъкмо встъпващ в длъжност бих искал да мога да ги накарам да направят още. Бих поръчал още 10 сезона. Но ние ще се осланяме на тяхното водачество и начина, по който те смятат, че ще представят най-добрата възможна версия на поредицата.“– сподели новият програмен директор на HBO Кейси Блойс през Entertainment Weekly.

Блойс бе попитан и за очакваната spin-off поредица, към която има изключителен интерес онлайн.
„Говорихме за това. Това е нещо, на което няма да се противя, но то трябва да има смисъл в творческо отношение. Не мисля, че момчетата биха имали възможност да се захванат с него, точно когато им предстои старт на новата продукция. Това е изключително интензивен период. Но аз съм отворен към това. Момчетата също не са против, но към настоящия момент, няма конкретни планове в  тази посока.“

Вашият коментар