bg-poster-ovca-ili-vylkСлед оспорвана надпревара, споделяне и отбелязване, оповестяваме гласно- КРАЙ! Който участвал, участвал. Това беше. Финал. Няма повече!

Най-очарователната анимация тази есен влиза в кино салоните от 7 октомври, благодарение на разпространителите от ПРО ФИЛМС. Считано 28 септември до 3 октомври имахте възможност да се включите в инициативата, за спечелване на 3 двойни покани за специалната VIP премиера на „Овца или вълк”, която ще се състои на 5 октомври в кино Cine Grand, в Park Center (бившия City Center) София. За целта просто трябваше да споделите ТОЗИ ПОСТ и да отбележите, в коментар приятеля, който искате да заведете на премиерата.

Е днес е 03.10.2016г. Време е за победителите. Двойна покана за VIP премиерата на „Овца или вълк“ , на която ще присъстват и звездните озвучители- Михаела Филева, Рафи Бохосян, Йоана Драгнева, Ненчо Балабанов и др., печелят:

1. Лидия Пеева

2. Теодора Василева

3. Христина Тодорова

dig-poster-charcters-oiv-1080x1920px-bianka-mihaelaЧЕСТИТО!  Поканите важат САМО и ЕДИНСТВЕНО за посоченото събитие. Те не могат да бъдат заменяни за билети за редовните прожекции след премиерата, за друго кино или град. Поканите са поименни. cineboom.eu ще се свърже с всички победители, за да уточни детайли за получаването на наградите.

Считано от днес 03.10.2016г. до 13.03.2016г. включително РЕСТАРТИРАМЕ инициативата „Овца или вълк“. Новия формат ви очаква тук:

„ОВЦА ИЛИ ВЪЛК“ ИГРА ВТОРА ЧАСТ

Там от вас се очаква чисто и просто да споделите поста на стената си и да очаквате финала. С малка доза късмет, можете да спечелите:

  • оригинална „Овца или вълк“ чаша- 1бр.
  • оригинална „Овца или вълк“ тениска- 3 бр.

Победителите ще обявим на 14.10.2016г., когато ще поставим окончателния край на формата. Дори да сте сред победителите по-горе, вие ИМАТЕ право да участвате отново, за спечелване на някоя от предметните награди.

„Овца или вълк“ влиза в кино салоните в цялата страна, на 3D и дублиран на български език, с гласовете на Михаела Филева, Рафи Бохосян, Ненчо Балабанов, Йоана Драгнера и др. Разпространява за Българя Pro Films.

Приключенска история за един безгрижен млад вълк. Обичащ да се весели и да ловува овце, Сивият не обича сериозните отношения и не разбира отговорноста, която предстои да поеме, ако стане водач на глутницата. Съдбата обаче поднася на нашия герой истински изпитания. Всичко се обръща с главата надолу: вълкът се превръща в овца. Новата действителност го кара да погледне по друг начин на живота.

Вашият коментар