Супер-ветеринар

Всеки делничен ден, четири поредни епизода от 15:30
и неделя от 12:45

Сезон: 5 | Брой епизоди: 20 x 60 мин.
Жанр: За животните/ документалистика
Оригинално заглавие: The Supervet

Свръхмодерната ветеринарна болница издига животоспасяващата грижа за четириногите любимци на съвсем друго ниво. „Фицпатрик Рифърълс“ е последен шанс за най-болните и пострадали животни във Великобритания.

С две хиляди нови случая всеки месец – от зайци със счупени крака до кучета с рак, „Фицпатрик Рифърълс“ е една от най-големите и известни ветеринарни клиники в света. Всяко животно, прието в болницата, е заобиколено от обичащи го и тревожещи се за него хора.

Очарователният и остроумен хирург Ноел Фицпатрик ръководи екип от 100 медицински сестри, физиотерапевти и хидротерапевти. С многобройни операционни зали, басейн за рехабилитация и отделение по радиология, нивото на медицинска грижа би удовлетворило и най-претенциозните пациенти.

„Супер-ветеринар“ проследява Ноел и екипа му в продължение на няколко месеца. От френски булдог, който се учи да ходи отново, до куче, на което са вградени метални пръчки в краката, поредицата е пълна с най-необичайните ветеринарни случаи и множество радостни собственици, които преди идването си са били изоставили всяка надежда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here