Get hard BGХитър, остроумен и изключително забавен, „Пандиз експерт“ вече заля родните екрани. Пиперливата комедия, разпространявана от Александра Филмс се превърна в едно от най- обичаните заглавия за началото на пролетта. А ние е време да поставим финалния акорд, в нашата 14 дневна инициатива, която посветихме на премиерата на филма.

За изминалите две седмици вие имахте възможност да споделяте специалния кадър, който постнахме в нашия фейсбук профил. Той се намираше ТУК. За 14 дни, точно 939 от вас се включиха в инициативата и споделиха поста ни. Играта достигна до почти 7800 човека. Над 360 от вас харесаха идеята и над 250 я коментираха.

По-рано днес, след кратък жребий в редакцията, бяха изтеглени и 7-те победители, които получават оригинална тениска „ПАНДИЗ ЕКСПЕРТ„, любезно предоставена от разпространителите на филма от Александра Филмс. Победителите са:

– Ангел Минчев

–  Валентин Гочев

– Илиан Петелов

– Елена Димитрова

– Тихомир Тодоров

– Иво Григоров

– Мариета Илиева

10516675_928318350551580_5258527310459672851_n

Всички победители ще получат съобщения на фейсбук профила, през който са споделили поста. Ако филтърът ви за сигурност е настроен на високо ниво, съобщението ще попадна в папка СПАМ, моля проверете там. Но дори и да не откриете информативното съобщение, откриете ли името си в списъка по-горе, може да се свържете с нас на dimitar@cinebum.eu за да уточним детайли около получаването на фланелката ви.

Всички фланелки ще бъдат изпратени до посочен от спечелилия ги адрес, за сметка на www.cinebum.eu

ПАНДИЗ ЕКСПЕРТ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра Филмс.

Когато милионерът Джеймс Кинг (Уил Феръл) е обвинен в измама и осъден на 10 години затвор в Сан Куентин, съдията му дава 30 дни за да се подготви. Отчаян, той наема Дарнел Луиз (Кевин Харт), който да го обучи за затворническия живот. И въпреки предразсъдъците и погрешните впечатления на Джеймс, Дарнел е съвестен бизнесмен, който никога не е бил глобяван, а камо ли да е бил в затвора. Заедно двамата правят всичко възможно за да превърнат Джеймс в „пандиз-експерт“ и в процеса разбират колко за грешали за безброй неща, включително и в мнението си един за друг.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here