„ПЕРФЕКТНИ НЕПОЗНАТИ“ ще се завърти премиерно в българските кина от 21 април. Тази комеди драма е на италианския режисьор Паоло Дженовезе, по сценарий на Паоло Костела, Паоло Дженовезе, Филипо Болоня, Паола Мамини, Роландо Равело. С участието на Валерио Мастандреа, Едоардо Лео, Марко Джалини, Анна Фолиета, Джузепе Батистон, Алба Рорвахер, Казия Смутняк и Бенедета Поркароли.
 
ПЕРФЕКТНИ НЕПОЗНАТИ има многобройни фестивални участия, носител е и на много награди, включително и на Давид ди Донатело за най-добър филм и най-добър адаптиран сценарии.

Филмът се разпространява с  подкрепата на Програма ТВОРЧЕСКА ЕВРОПА – МЕДИА.

Всеки има три живота: един публичен, един частен и един таен. 

Седем дългогодишни приятели се събират на вечеря. Домакини са Роко, пластичен хирург и неговата по-млада съпруга  Ева, психолог. Почти на шега,  Ева предлага игра – да споделят помежду си съдържанието на всички текстови съобщения, електронна поща и телефонни разговори, които получават по време на вечерята. С напредването на вечерта, постепенно невинната игра се превръща в игра на интриги, предателства и разстройващи открития. Много недоизказани неща ще бъдат казани, много тайни ще бъдат разкрити…

И въпреки че всички приятели се познават от толкова отдавна, те ще открият за себе си, че са  ПЕРФЕКТНИ НЕПОЗНАТИ?

Представяме ви чудесната песен на Фиорела Маноя, която тя създаде специално за филма. А под нея може да видите и трейлър с български субтитри.

<
 

Вашият коментар