fifty_shades_of_greyВчера бе официалната премиера на първият трейлър на дългоочакваната адаптация по първия роман от поредицата “ Петдесет нюанса сиво„. Премиерата е насроена за денят на влюбените през следващата година, а великите дискусии дали отговаря трейлъра на очаквнията и дали е достоверен на литературния първообраз, вече започнаха. Вижте видеото и сами прецнете за себе си.

Когато студентката по литература Анастейжа Стийл отива да вземе интервю от успелия предприемач Крисчън Грей, тя е силно привлечена – този мъж, този поглед! – но и смутена от властното му присъствие. Неопитната Ана е стъписана, когато осъзнава, че желае точно този мъж. А предупреждението му да стои далече от него я кара да го желае още по-силно.

Fifty_Shades_of_Grey_5

Когато обаче разбира за ексцентричните му еротични предпочитания, тя се колебае – независимо от успеха и чара си, Грей е мъж, измъчван от собствени демони и всепоглъщаща нужда от контрол. Безсилни да устоят на привличането, двамата се впускат в страстна и дръзка афера. Ана ще навлезе в неизследваната територия на собствените си желания, но ще може ли да се подчини на фантазиите на Грей? И ако го направи, ще продължи ли да обича онова, което ще открие?

Вашият коментар