Е време е да обявим първите, които спечелиха от нашата съвместна игра с А+ филм! За първата седмица от стартът на играта, отбелязахме над 300 регистрирали се участници! Изненадващо за нас, в процентно отношение, правилно-неправилно отговорили, тези от втория вид бяха С ПЪТИ повече. Явно доста сме ви затруднили, въпреки, че някои от вас, дори не си бяха направили труда да потърсят отговора, а бяха написали това, което на тях им звучи правилно, като отговор. Подчертаваме, ПРАВИЛНИЯТ ОТГОВОР НА ЗАГАДКАТА ОТ ПЪЗЕЛА СЕ КРИЕ В ПЛЕТЕНИЦАТА ОТ БУКВИ. Намерете отговорът там и въведете него, а не този, който вие мислите, че е правилен! След 7 дни на редене, четене и лутане из плетеници, 10 от вас, вече си спечелиха своите награди:

 

DVD на любим филм от каталога на А+ си спечелиха:

1) Евгения Кирковска от София- loona79@gmail.com

2) Стефан Стефанов от София- stefanoff@yahoo.com

3)  Велизар Гордеев от София- isahn@abv.bg

4) Николай Джуров от София- nikolay.dzhurov@isa2000.bg

5)  Вероника Стоикова от София- veronikaaa13@gmail.com

 

Безплатен билет, за прожекция на „Първичен код“ си спечелиха:

1) Ивайло Кочев от Гълъбово- shmailo@abv.bg

2) Мария Димова от Пловдив- mimito_88_1936@abv.bg

3) Галяна Торбова от София- janichka@gmail.com

4)  Борислав Мутафчийски от Благоевград- bobi.aleksandrov@gmail.com

5)  Никола Дюлгеров от Благоевград- nikola_dyulgerov@abv.bg

 

Честито на ВСИЧКИ, които спечелиха. Останалите, които са участвали през първата седмица, се присъединяват към предстоящите нови участници и ще се включат в разпределянето на вторите 10 награди тази неделя, а ако и там не ви излезе късметът, влизате във финалното разпределение на 40 награди с края на играта! Така че – всичко тепърва предстои!

Към победителите: всеки от вас ще получи личен и-мейл на посочения от вас адрес за уточняване на най-удобния възможен начин, за получаване на наградите ви! Благодарим ви че участвахте и отново – ЧЕСТИТО!!!

2 коментари

    • С края на играта, ще покажем снимката, с плетеницата и заграден в нея правилния отговор. До тогава, може да опитвате пак!

Вашият коментар