Скъпи приятели,

Нашата кампания, която повече от половин месец провеждаме около премиерата на „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ приключва днес. Очарователната анимация покори и малки и големи в 10-те епизода от своя първи сезон. Премиерата бе от 17:30 часа на 15.01, а новите епизоди се излъчваха всеки ден. Вече наградихме няколко от вас в различните ни инициативи с въпросите. Миналия петък (26.01) стартирахме и нашата фейсбук инициатива, в която да наградим и последният от вас.

Вторият изцяло европейски проект за Cartoon Network във своята фейсбук инициатива на CINEBOOM достигна до почти 25 хил. човека, като 525 бяха участниците, от които 515 изпълниха и двете условия. Измежду тях, сред оспорван жребий от по-рано днес, бе изтеглен и победителят, който печели:

  • оригинален суитчър Cartoon Network (детски размер)
  • оригинална кутия мини/цветни моливи
  • оригинален комплект стикери, с героите на Cartoon Network

А този чудесен комплект отпътува за Красимира Петрова .

Честито! Тя ще получи съобщение на фейсбук профила си, през който е участвала в инициативата. Наградата ще бъде доставена за сметка на организаторите до посочен от победителя адрес.

Искаме да благодарим на ВСИЧКИ, които се включиха в кампанията за „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“. Това е един изцяло реализиран в Дания проект за Cartoon Network, който пожъна небивал успех, а на официалната страница на телевизията продължава интерактивната игра, в която ви очакват неочаквани изненади. Включвайте се и там, ето от тук:

CARTOON NETWORK игра „Подвизите на безстр ашния принц Айвъндоу“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here