Премиерата на „Джон Картър: Между два свята“ наближава с пълна сила. Ще може да се впуснете в приключенията на непознатата планета още минути след полунощ на 8-ми срещу 9-ти Март в избрани кина в цялата страна. Официално филмът стартира на 3D в кината и IMAX от 9-ти. Разпространява Форум Филм България.

Играта „Джон Картър: Между два свята“ вече тече с пълна сила. С разпространителите на филма от Форум Филм, България ви даваме възможност да си спечелите тематична награда всеки ден до 12-ти Март! Днес теглим термо-чаша от филма „Джон Картър: Между два свята“! Притежателят му се казва:

– Маргарита Генева от гр. Пловдив- sister_a@abv.bg

Честито Маргарита. За информация, относно получаването на наградата ти, моля да провериш утре до края на деня и-мейла, с който си се регистрирал! На всички останали- продължавайте да се регистрирате! Утре теглим оригинална термо-чаша, която променя картинката си при наливане на топла течност в нея.

Всички регистрирали се до момента,  както и тези които предстои да се регистрират от тук нататък, участват при всяко следващо теглене. Единственото условие е да сте регистрирали правилната кодова дума! Припомняме допълнителния жокер за играта:

„Ако проследите внимателно всички букви, закодирани във всеки отделен елемент от „легендата“, ще достигнете до кодова дума, която в същност е името на герой от филма“

До края на деня ДНЕС теглим победител номер 4! Включете се в играта ОЩЕ СЕГА, тук:

www.johncarter.cinebum.eu

Вашият коментар