Създателите на вторият европейски и 100% авторски проект за Cartoon Network се изумяват от свободата, която медията им дава при сътворяването на поредицата. При разработването на 10-те епизода за първия сезон на „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ насоките към създателите от страна на изпълнителните продуценти са по-скоро разговори, както ги нарича единят от създателите на сериала- Уолбърг.

Самите ние не повярвахме на огромната свобода, която продуцентите на Cartoon Network ни дадоха- продължава Бовинг- Андерсън- Мислехме си, че ще бъдем доста по-контролирани, ще имаме ограничения или подобни неща. Понякога ни се налагаше да коригираме някои неща, конкретни шегички или нещо от сорта, но след това намирахме компромисно решение. В нито един момент не се усещаше, сякаш медията ни казва ПРАВЕТЕ ТОВА или ПРАВЕТЕ ОНОВА….

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ се излъчи всеки ден от 17:30 часа в ефира на Cartoon Network, с премиера още на 15.01.

Продължава да е активна изключителната интерактивна игра на телевизията, посветена на поредицата, която ви очаква ето тук!

А съвместната игра между Cartoon Network и CINEBOOM, която е във финалната фаза СЪЩО продължава с пълна сила. Тематичният ни пост за „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ е активен ТУК! От вас се очаква да го споделите на стената си и отбележите приятел в коментар, а още тази сряда, на 31.01 един от участниците ще грабне последния комплект оригинални награди!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here