Филмите от поредицата Майкъл Бей за роботите Трансформърс, от самото си начало биват наименувани от Hasbro и Парамаунт Пикчърс. Година преди за излезе петата част „Трансформърс: The Last Knight“, в който отново главни действащи герои са аутоботи и десептикони и човешката раса, от студиото отговорно за тези филми разкриха логотата за Трансформърс 6 и 7. На Hasbro май им е писнало да измислят гръмки заглавия, като „Тъмната страна на луната“„Отмъщението“ и „Ера на изтребление“ и са се спрели на простото епизод VI и VII?

transformers 2

Изпълнителният директор на Hasbro, Брайън Голднър заяви, че компанията за играчки е поела в ръце самото написване на история на новият „Трансформърс: The Last Knight“, разбира се с помощна на екип от сценаристи. Това е нещо ново в поредицата, след като тази задача бе поставена на Парамаунт Пикчърс. Миналата седмица, Голднър е посетил и режисьорът Майкъл Бей, за да обсъдят как вървят снимките на филма.

transformers 5Все още не знаем почти нищо за 6 и 7 филм, освен техните премиерни дати, респективно 8 юни 2018 г. и 28 юни 2019 г., но се надяваме да не видим Бей на режисьорският стол (едва ли ще пропусне тази чест). Надяваме поредицата да поеме по нов, по-добър път, след тези промени от страна на Hasbro. Ще Ви държим информирани!

 

Вашият коментар