Kick-Ass 2_Plakat

Екипът на филма разкри повече подробности за новите герои в поредицата, сред които е превъплъщението на Джим Кери – Полковник Звезди и райета

Четириминутно видео, включващо непоказвани досега сцени от най-неприличното филмово приключение това лято – KICK-ASS 2, дебютира на престижния фестивал за комикси Comic-Con. На представянето на филма присъстваха актьорите Арън Тайлър-Джонсън и Кристофър Минц-Плас, които разказаха повече за работата си по продукцията. Сред гостите на събитието беше и режисьорът на филма Джеф Уадлоу, който коментира развитието на познатите от първия филм герои и повдигна завесата около новостите, които зрителите ще видят в  KICK-ASS 2.

Kick-Ass не е от поредиците, в които всичко се повтаря и героите правят едни и същи неща. Ние поставяме нашите образи в истинска месомелачка“, споделя Уадлоу. Режисьорът онагледи думите си, като показа нов трейлър към продукцията и няколко откъса от филма. Видеата бяха като лека подсказка за  развитието на познатите герои Тупалката (Клоуи Грейс Мориц) и Трепача (Арън Тайлър-Джонсън), които във втория филм са част от банда супергерои.

5684_TP_00016R_CROP

Тупалката се сблъсква с нови предизвикателства в позицията си на ученичка, в която е поставена след смъртта на баща си (в ролята Никълъс Кейдж) в първия филм Kick-Ass. Макар и да не присъстваше на събитието, Клоуи Грейс Мориц също взе участие в конференцията, като се включи дистанционно чрез сателитна връзка и разкри любопитни подробности около героинята си: „Тупалката решава да се раздели с криминалните прояви. Тя отива в гимназията и разбира, че независимо дали става дума за наркодилър, бродещ по улиците или гадна гимназистка, тормозеща съучениците си, тя трябва да се погрижи да има справедливост. Осъзнава, че тя и Тупалката са един и същи човек“.

Трепача пък е видимо по-силен физически и е готов да се впусне в безмилостна борба срещу шайката злосторници, бродещи по улиците. Арън Тайлър-Джонсън сподели, че образът, който играе е универсален, тъй като представя тийнейджър, търсещ самоличността си, който просто иска да намери своето място. „Той е онове момче, което се изправя, след като е повалено“. Актьорът не скри възхищението си от работата си с Джим Кери: „Той е пълен с емоции и носи толкова много енергия. Наистина вдигна много нивото и съм щастлив, че имах възможността да работя с него. Сигурен съм, че и зрителите много ще го харесат в ролята“.

5684_D021_00169_R2_V2

В KICK-ASS 2 на голям екран се завръща и Червената мъгла (Кристофър Минц-Плас), който е начело на армия суперзлодеи и вече се подвизава под прозвището Шибаняка. „Бях уплашен от това, че трябва да направя толкова краен и негативен образ, но Джеф (Уадлоу) се включи със страхотен подход за актьорска подготовка“, коментира актьорът, чийто герой е решен да отмъсти на Трепача в името на баща си.

KICK-ASS 2 ще излезе в кината у нас на 16 август 2013 година.

Вашият коментар