Тандемът хитра лисица и зайка-полицайка се развихря в кината от 4 март

Джуди Хопс е една много енергична и смела млада дама, която е толкова целеустремена, че понякога си мечтая да имам нейния хъс и кураж,“ разказа Поли за най-новия образ, на когото дава гласа си.

Zootropolis BG poster

Винаги усмихнатата и позитивна Поли Генова влиза в ролята на амбициозната и решена на всичко полицай Джуди Хопс в най-новото анимационно приключение на Дисни – ЗООТРОПОЛИС“, който тръгва в кината на 4 март.

 Компания в озвучаването на филма й правят Богдана Трифонова – Боги от „Стартер“ по БГ Радио, и любимецът на девойките Александър Сано, нашумял с ролята си на Косъма в „Под прикритие“, който скоро влиза в ролята и на телевизионен водещ в „Мама готви по-добре“ по bTV.

Poli studio

Джуди е изпълнена с оптимизъм и твърдо решена да преследва детската си мечта до самия край – а именно да стане полицай. Ник Уайлд е чаровен далавераджия, израснал и познаващ всички тайни на големия град. Пътищата на естествените в природата врагове се пресичат в „ЗООТРОПОЛИС“ – град като никой друг и свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни“ – сложен термин, който означава, че вървят на два крака, носят дрехи и ползват последния писък на модата при мобилните телефони. Необичайният тандем, който двамата заформят по неволя, ще трябва да разреши най-заплетения и голям случай в историята на града.zootopia-20151124 (1)

Ще станат ли Ник и Джуди приятели? Как така мистериозно изчезват животни? Ще намери ли Джуди мястото си в полицейския участък или ще трябва да признае провала си и да се върне у дома?

Всички отговори – в ЗООТРОПОЛИС“ от 4 март в кината на 2D и 3D! С гласа на Поли Генова като полицай Джуди Хопс.

За Поли Генова:

Poli studio 4

Поли Генова е универсален артист – рядък случай на талант, който се представя еднакво добре на музикалната, телевизионната и театрална сцена. Кариерата й стартира, когато тя е едва 4-годишна. Поли е сред първите членове на обичаната детска формация Бон-Бон. И до момента тя е артист на Bon-Bon Music. Средното си образование завършва в Музикалната академия, а след това следва режисура в НАТФИЗ. Телевизионните й изяви включват „Великолепната шесторка“ , „X Factor“, „На инат“, „БГ ТОП 40“, „И аз го мога“ и др. На театрална сцена Поли проявява актьорската си дарба в успешни проекти като „Аладин“, „Грозното пате“ и „Някои могат, други – не“. През 2011 г. Поли представя България на финала на Евровизия в Дюселдорф. Същата година певицата се присъединява към журито на първия сезон на X Factor България, където е треньор на групите. Участва и в още един музикален формат – „Музикална академия“, където печели първо място в оспорвана конкуренция. През 2015 г. е водеща на финала на конкурса за детска песен на Евровизия, чийто домакин е България. За представянето си е отличена с наградата ЕuroStar Award 2015. Поли Генова печели сърцата не само с таланта и чара си, тя отделя време и енергия за много благотворителни каузи и кампании. Заедно с Бон-Бон участва в Българската Коледа, кампании на UNICEF, SOS детски селища, Информираност за аутизма, подкрепя кампаниите на „Заедно в час“. Лице е на AVON в кампанията им за борба с рака на гърдата.

Вашият коментар