Една от най-брилянтно оркестрираните презентации на тазгодишният Comic Con бе тази на „Западен свят“.

В близкия хотел (недалеч от Кънвеншън Център-а, където се провежда Comic Con) изпълнители на пиано свирят рок кавъри, на парчета от сериала. Следва огромен знак сочещ в правилната посока: Westworld park — A Delos Destination™ ! Два хоста, облечени ИЗЦЯЛО в бяло помагат на гостите да се запишат за посещението в парка, по-късно през деня. Пристигайки за уговорения час и посещение, на място на конвенцията ви посреща друг Хост, който ви води горе, в офисите на Делос. Следват огромни екрани, показващи промотата на парка, както в самия сериал. Друг хост показва оръжия, дрехи и аксесоари използвани в сериала. Следва огромна маса пълна с пистолети и ножове.

Един от хостовете се приближава и пита посетител: „Кое оръжие бихте предпочели“ (толкова ОТДАДЕН актьор, пресъздаващ усещането 1:1 от сериала). Гостът се включва в играта и отговаря, че обикновено би избрал пистолет, но големия, кръгъл нож, му е приковал погледа. А след това улавяйки момента, гостът продължава: „Ако убия някой в парка, дали ще се чувствам сякаш съм убил човек?“

Хостът отговаря: „Ако не можете да намерите разлика, има ли значение?“!

Един съвършен момент. Няма как да знаете дали актьорът е трениран за подобен вид въпроси и отговори или е момент на чиста импровизация, но това включване с ТОЧНАТА реплика от сериала, бе брилянтно. Коридори, врати с табелки, надписи, хостове ръководещи „посещението в парка“, уважението към детайла бе брилянтно. А няколо срещи, спряха дъха на посетителите.

Вашият коментар