Вижте мотото върху специалния постер и премиерна дата, която е по-скоро от очакваното

Нов Key-art постер и премиерна дата , още това лято! Вчера стана ясна премиерната дата за научно фантастичната драма на Netflix – Sense8. Стрийминг платформата сподели, че създадената от Лана и Лили Уашовски поредица ще приключи на 08.06.2018г. постер и премиерна дата

В свое прес съобщение, Netflix описаха финалът на поредицата, така:

Личните животи са оставени на страна. Клъстърът, допълненията към него и неочакваните съюзи се обединяват за спасителна мисия и BPO take-down, в опит да спасят бъдещето за всички Sensates.

Дългоочаквания финал на сагата и клъстъра, ще бъдат разкрити със завръщането и финалния епизод. Световната премиера е насрочена за 08.06.2018г. Само по Netflix!

Както ви информирахме преди време, поредицата за 8-човека от целия свят, свързани в мислите и действията си , ще получи двучасов финал. Поредицата бе спряна след 2 сезона. Не след дълго след бунт на феновете, Netflix разрешиха заснемането на въпросния финален епизод. Ансамбловият актьорски състав включва Тоби Онумер, Тина Десаи, Мигел Силвестре, Джейми Клейтън, Тупенс Мидълтън, Дона Бае, Брайън Джей Смит и Макс Риемелт.

Netrflix обявиха новината и в профила си в Туитър, заедно с нов key-art на епизода. Той включва и мотото “Together Until The End.”

Следете всичко за филмите и сериали на Netflix,  в специалната секция на платформата при нас!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here