С шоу за детския празник и препълнени зали премина гала премиерата на забавната анимация за воина-дракон

В Деня на детето 1 юни, множество деца в София и Пловдив отбелязаха празника с По – симпатичната панда, владееща кунг-фу. С игри и демонстрации малчуганите се запознаха с Долината на мира, която По и Бясната петорка защитават от злия Лорд Шен в „Кунг-фу панда 2”. В Мол София ввтографи раздадоха и специалните гости на премиерата, част от актьорите озвучили филма на български – Тигрицата (Светлана Смолева), Жерава (Тодор Николов) и Маймуната (Петър Бонев).

В препълнените зали на Cinema City в София над 500 фенове на пандата По се смяха с глас на новите му и още по-забавни приключения. Във втората част на култовата анимация, воинът-дракон и Бясната петорка трябва да спaсят кунг-фу и Долината на мира от страховития злодей Лорд Шен, който възнамерява да използва тайно всесилно оръжие, за да завладее Китай и да унищожи традицията на кунгфу. По ще трябва да се вгледа в миналото си и да разкрие тайната на мистериозния си произход, да намери вътрешен покой и отключи силата, която му е нужна, за да успее.

Ден по рано беше и гала премиерата на „Кунг-фу панда 2” в Лос Анжелис. С атрактивни, бойни кунг-фу движения Джак Блек (По) и огромна панда разсмяха многобройната тълпа дошла на премиерата на филма. Сред суматохата на червения килим, фигури на традиционни китайски дракони и пищни източни декори, автографи раздадоха Анджелина Джоли (Тигрицата), Дъстин Хофман (Учителят Шифу), Луси Лиу (Пепелянката) и Жан Клод Ван Дам (Учителят Крокодил).

Филмът е предпремиерно в 3D кината от 27 май, а официалната премиера в България е на 3 юни в цялата страна. Повече информация за кунг-фу воините може да намерите на официалната българска страница www.kungfupanda.bg.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ

 

Игра „Карибски пирати: в непознати води“ ТУК!!!

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here