Премиерата на „Джон Картър: Между два свята“  е тази вечер в първите минути след полунощ. Можете да се насладите премиерно на първият блокбастър за годинита в избрани 3D кино салони и IMAX 3D още днес или всеки ден от утре нататък.

Играта „Джон Картър: Между два свята“ вече тече с пълна сила. С разпространителите на филма от Форум Филм, България ви даваме възможност да си спечелите тематична награда всеки ден до 12-ти Март! Днес теглим оригинална шапка от филма „Джон Картър: Между два свята“! Притежателят и се казва:

– Георги Петров от гр. Бяла -gugu4ito@abv.bg

Честито Георги . За информация, относно получаването на наградата ти, моля да провериш утре до края на деня и-мейла, с който си се регистрирал! На всички останали- продължавайте да се регистрирате! Утре теглим нова награда от филма.

Всички регистрирали се до момента, както и тези които предстои да се регистрират от тук нататък, участват при всяко следващо теглене. Единственото условие е да сте регистрирали правилната кодова дума! Припомняме допълнителния жокер за играта:

„Ако проследите внимателно всички букви, закодирани във всеки отделен елемент от „легендата“, ще достигнете до кодова дума, която в същност е името на герой от филма“

Утре теглим поредния победител! Включете се в играта ОЩЕ СЕГА, тук:

www.johncarter.cinebum.eu

Вашият коментар