GRIP – Ускорение

От понеделник до петък, в 19:45
Брой епизоди: 20 x 60 мин.
Оригинално заглавие: GRIP – Beat The Speed

„GRIP – Ускорение“ е най-дръзкото, съвременно, скоростно и забавно шоу. Скоростни камери с висока резолюция показват всички кадри, невидими за невъоръженото око. Шестимата водещи, чиито сърца изпомпват бензин вместо кръв, имат само една мисъл в главата – да натиснат газта докрай.

„GRIP“ показва последните тенденции в автомобилите, най-атрактивните автомобилни тестове и най-щурите истории за коли. Поредицата дава много повече от стандартната информация. „GRIP“ притежава способността да ви свърже емоционално със заряда и сексапила на страхотните автомобили и да комбинира експертно мнение с приключенски дух. Вълнение, адреналин, страст и скорост.

По-трудно, отколкото изглежда по Viasat Explore през май

по Viasat Explore през май

От неделя, 20 май, в 19:30 ч.

Сезон: 2 Брой епизоди: 10 x 30 мин.

Оригинално заглавие: Tougher Than It Looks по Viasat Explore през май

Колко е трудно да се извършат някои от най-трудните, странни и опасни задачи на планетата? Дали е „По-трудно, отколкото изглежда“? Андрю Янгхъсбанд се завръща за втори сезон на поредицата, за да провери лично, впускайки се в света на ужасяващите височини, екстремните спортове, трудните занаяти, тесните пространства и странните хобита.

Автоработилница „Последна спирка“

по Viasat Explore през май

От четвъртък, 24 май, в 22:45

Сезон: 1 Брой епизоди: 12 x 30 мин.

Оригинално заглавие: Last Stop Garage по Viasat Explore през май

„Автоработилница „Последна спирка“показва колоритен екип от виртуозни механици, които работят в „CRB Automotive“ – семейна автоработилница в градчето Норт Уест Ривър, разположено в една от най-отдалечените точки на източното крайбрежие.

Използвайки понякога съмнителни подходи, находчивите експерти задействат своята „магия“, за да поправят и изградят какво ли не в отдалеченото градче с 553 жители. И както общността разчита на автоработилницата, така и механиците се доверяват на ексцентрични местни жители за съвет, части и помощ.

Каскадьорска наука

по Viasat Explore през май

От сряда, 30 май, в 22:45

Сезон: 1 Брой епизоди: 13 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Stunt Science 

по Viasat Explore през май

„Каскадьорска наука“ показва най-смайващите истории и клипове на каскади, шеги и домашни експерименти, уловени от обектива. След това поредицата разбива на съставните им части най-шокиращите и изненадващи маневри, обяснявайки подробно как са изпълнени главозамайващите номера и как най-изумителните движения са могли да се провалят.

Всичко най-добро за каналите на Viasat, следете в специалната секция на телевизията при нас!

Още любопитна информация, може да намерите на официалния фейсбук профил на телевизията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here