Нови рубрики, повече пъстри теми и дебати на живо в „Днес“ по Bulgaria ON AIRПредаването с водещ Мартина Ганчева е с обогатен формат и удължено времетраене от февруари.

От февруари, сутрешното развлекателно предаване „Днес“ ще разработва още повече теми, които са важни и полезни за зрителите и ще разказва в по-динамичен формат любопитни истории на българи у нас и по света. Няколко нови рубрики стартират и предаването започва да се излъчва от 9,15 до 11,30 на живо по Bulgaria ON AIR.

DNES_Bulgaria ON AIR

Отношенията между родители и деца ще разнищва рубриката „Семейни връзки с Ели“, в която Ели Куюмджиева и събеседниците й ще бъдат полезни със съвети за решаване на проблемите в комуникацията между поколенията. Трибуна за изява на нови и вече утвърдени наши изпълнители и музиканти ще бъде рубриката „Българската музика днес с Диди“ с репортера Диана Костова. Мъжките теми и гледни точки зрителите ще откриват в рубриката на репортера Борислав Петров „За какво си говорят мъжете“.

Off the Record е специалната рубрика на водещата Мартина Ганчева, която винаги търси международната гледна точка по дискутираните теми. Тя ще разговаря с посланици и политици в неформална обстановка, за да покаже на зрителите какво се крие зад публичните маски на официалните лица.

Предаването няма да изневери на концепцията си да бъде максимално полезно и ще помага и на младите хора за професионалната им реализация чрез рубриката „Работа в БГ“. В рамките на повече от 2 часа ефирно време зрителите ще откриват в „Днес“ и поучителните лични истории на известни и неизвестни, талантите, които остават в периферията на публичното внимание, както и дебати на живо в студиото между представители на двата пола в рубриката „Семейните войни на Адам и Ева“.

Сред първите гости на новия формат ще бъдат готвачът на футболен клуб Байерн Мюнхен – Атанас Вутов и българката двойничка на Барби – Айджан Али.

Вашият коментар