doctor-strange-bg-2Предварителните продажби на билети за прожекции на едно от най-очакваните киноприключения на Марвел – „Доктор Стрейндж“, стартират още другия петък, 21 октомври. Най-нетърпеливите ще могат спокойно да резервират местата си и първи да поемат на пътешествие из паралелните вселени с мистичния доктор и в компанията на Бенедикт Къмбърбач, Рейчъл Макадамс, Тилда Суинтън и Мадс Микелсен. Специален подарък за Марвел феновете са и предпремиерните прожекции на филма от 3 ноември, а официалната премиера на „Доктор Стрейндж“ е на 4 ноември на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Marvel's DOCTOR STRANGE L to R: The Ancient One (Tilda Swinton) and Doctor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) Photo Credit: Film Frame  ©2016 Marvel. All Rights Reserved.
Marvel’s DOCTOR STRANGE
L to R: The Ancient One (Tilda Swinton) and Doctor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch)
Photo Credit: Film Frame
©2016 Marvel. All Rights Reserved.

Стотици екзалтирани фенове в София и Варна вече получиха невероятния шанс първи да се потопят в едно много специално IMAX преживяване с ексклузивен откъс от филма. Опашки от нетърпеливи зрители се извиха пред IMAX салоните на Cinema City Bulgaria в София и Кино Арена във Варна. В продължение на 15 експлозивни минути специалните гости се потопиха в невероятните ефекти и атмосфера на филма с кадри, специално форматирани за IMAX. Прожекциите приключиха със заслужени овации и още повече изостриха апетита на публиката за предстоящото завъртане на филма в кината. Всички посетители получиха и специален оригинален колеционерски плакат от „Доктор Стрейндж“.

Вашият коментар