Продължаваме с нашата поредица, в която ви представяме историите на героите от предстоящия първи филм на Марвел с чернокож главен супергерой. Премиерата на „Черната пантера“ е насрочена за Февруари 2018г.

Ерик Стивънс, изпълняван от Майкъл Б. Джордан

Ерик Стивънс е бил американски black-ops войник, който си е спечелил прозвището „Killmonger“, докато е бил на бойното поле. Въпреки това след изчезване от полезрението, той се завръща с план, който заплашва да постави Черната пантера и цяла Уаканда в риск. Използвайки своята харизма, умения в ръкопашен бой и неочаквани познания по границите на държавата, Ерик е опасност за всичко близко до сърцето на краля.

М’Баку, в изпълнение на Уинстън Дюк 

Екипиран със закалената, дървена Jabari броня и бойни оръдия, М’Баку е страхотен лидер за племето Jabari. Това е група от жители на Уаканда, които отказали употребата на вибраний и са се отдалечили от обществения живот в държавата. В навечерието на смъртта на стария крал, М’Баку се изправи срещу възможността да предизвика T’Chala за трона или да обедини сили с предполагаемия си противник за да победят отмъстителните, външни сили.

Очаквайте скоро и представянето на последния от главните герои!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here