Дороти и магьосникът от Оз – Сезон 1

От 16 октомври всеки делник в 20:35 часа.

Сериалът е базиран на класическата поредица от книги на Л. Франк Баум и действието се развива скоро след като Дороти и нейните приятели побеждават Злата вещица на Запада. Следвайки оригиналната история, Кралица Озма назначава Дороти за принцеса на „Емералд Сити“ и практически родена за ролята, Дороти се справя с кралските си задължения с ентусиазъм и  смелост.

Но това е много голяма отговорност, защото страната Оз е доста хаотична. Има вещици, летящи маймуни и цяла менажерия от мистични създания. Доста често магията попада в неподходящи ръце и тогава се включва Дороти. Като принцеса на Емералд Сити, Дороти се чувства отговорна  да контролира хаоса. Тя обича да разкрива кой магически човек, място или нещо друго причинява пакостите в Оз и след  това дава всичко от себе си да ги спре.

The Tom and Jerry Show – Сезон 2+3

От 23 октомври всеки делник в 18:50 часа.

Том и Джери се завръщат. Анимационното дуо на котка и мишка се появява в половинчасови епизоди, разделени на два сегмента. По-голяма част от сюжета е позната на хората, които се радват на Том и Джери от най-ранните  късометражни филми през 40-те години на миналия век: Том се опитва да навреди на малката мишка, Джери. Все пак не всичко е същото, тъй като сериалът понякога напуска познатите си крайградски обстановки, за да се отправи към по-фантастични светове, които включват къщурката на вещица и лабораторията на луд учен.

Новите шантави рисунки – Сезон 2

От 9 октомври всеки делник в 17:25 часа.

Всеки епизод от Новите шантави рисунки се състои от четири кратки историйки, в които Бъгс Бъни е главен герой. Други герои, като например Койота и Йосемити Сам, се появяват, за да го ядосват. Нови черти и подробности са измислени за някои от героите. Койота, например, е съседът всезнайко на Бъгс, а Тасманийският дявол (прекръстен на „Теодор Тасманиан“) работи като счетоводител и потиска истинската си същност. Добавени са и нови герои – катерица на име Скуикс и детска версия на Голямата стъпка – те се сприятеляват с Бъгс. А той се изправя срещу най-различни злодеи, но не без помощта на приятелите си.

Гризи и лемингите– Сезон 1

От 9 октомври – всеки делник в 14:35 часа.

Той е голям като мечка, силен като мечка, умен… колкото мечка. И естествено, никое друго животно не би посмяло да оспорва неговите „мечешки“ привилегии. Така де, никое  друго, освен един единствен вид: племе, което принадлежи към семейството на най- безобидния, глупав и смешен бозайник, който съществува, а именно – лемингите.

Хелоуин по Boomerang

На 30 и 31 октомври в  10:20 часа.

Boomerang празнува Хелоуин с  Bunnicula и Скуби. Включете канала за много страшно забавление и съвсем нов епизод на Be cool Scooby-Doo (# 33 Хелоуин). 

Детективи  в действие

От 7 октомври всяка събота в 12:00 часа.

Гледайте популярните детективи от Boomerang в действие. Няма мистерия, която те не могат да разрешат! Всяка събота ще се излъчва Какво ново, Скуби-Ду и Инспектор Гаджет в брандиран блок.

Вашият коментар