Равшана Бахрамовна Куркова е родена на 22.08.1980г. Тя е узбекистанско-руска актриса в киното и театъра. От 203г. до сега, тя е участвала в повече от 30 филма. Един от тях е „Pro Любов. Само за възрастни“, който от 19.01.2018г. тръгва по родните екрани, благодарение на разпространителите от ПЛАН Б (защото ВИНАГИ! има начин)! 🙂

Първият и съпруг е руски фотограф на име Симион Курков. След развода с него обаче, тя запазва фамилията. От 2004г. до 2008г. тя е омъжена за втори път, вече за руския актьор Артьом Ткаченко.

В „Pro Любов. Само за възрастни“ гледаме Равшана в първата от историите. В нея има много… секс. Красота. Цифри. Тяло. И най-безумния разговор на планетата между героинята и и един случаен ухажор в едно заведение, които е първия КУЛТОВ момент във филма и ще накара стомаха ви да се превива от смях, преди да ви завърти вихрушката от емоции, тотално изтощаващи ви до края на филма. Гарантирам, ще излезете от прожекцията на „Pro Любов.Само за възрастни“ неспособни на действия, с мускулна треска на стомаха и много, много слънчево настроение и румени бузи от притеснение. 

Прочетете нашата рецензия за филма тук!

„Pro Любов. Само за възрастни“ дебютира в родните кина от 19.01.2018г., благодарение на разпространителите от План Б. Той ВЕЧЕ бе показан предпремиерно в избрани кина, в рамките на Киномания 2017!

Вашият коментар