Издателска къща ХЕРМЕС

има удоволствието да Ви покани на

премиерата на „Боби Блажения и Другия американец“

от Емил Андреев

На 31 март (вторник) от 18,30 ч. в Книжен център Greenwich ще се проведе премиерата на дългоочаквания сборник с разкази и повести „Боби Блажения и Другия американец“ от Емил Андреев. Книгата ще представи проф. Иван Станков, а актрисата Ана Пападополу ще прочете откъс.

BOBI_flaer_premiera_geenwich

Bobi3Сборникът „Боби Блажения и Другия американец“ включва в себе си необикновени разкази и повести. В текстовете се преплитат множество магически и фолклорни елементи, умело вплетени в един привидно реалистичен контекст.

Авторът се вълнува от всичко необикновено, от всичко, граничещо с безумието. Героите му стигат до висоти и падения, а ние съпреживяваме радостите и неволите им, което несъмнено оставя дълбоки следи в душите ни.

Разказаните от автора истории са смесица от реалност и фантазия, хумор и ирония, любов и разочарование.

Текстовете впечатляват с избора на герои, чиито странности ги правят толкова необикновени и притегателни, а това ни кара да ги препрочитаме отново и отново.

IMG_02151Емил Андреев е роден на 01.09.1956 г. в Лом. Автор е на „Ломски разкази“, „Късен сецесион“, „Стъклената река“ (филмиран), „Проклятието на Жабата“, „Лудият Лука“. Съсценарист е на сериалите „Под прикритие“ (втори сезон) и „Четвърта власт“.

Заповядайте на

премиерата на „Боби Блажения и Другия американец“

от Емил Андреев

31 март (вторник) от 18,30 ч.

Книжен център Greenwich

Очакваме Ви!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here