ИК Колибри ни кани на премиерата на „Осмото чувство – ключът към Вселената“ – новата книга на прочутата гадателка ТЕОДОРА СТЕФАНОВА!

Тя ще се състои на 7 ноември от 19:00 ч. в хотел „Маринела“, зала „София“. Водещ на събитието ще бъде НИКИ КЪНЧЕВ. Участие ще вземат Люба Пашова, съавторката Ани Томова и ще имате уникалната възможност да се срещнете на живо с Теодора Стефанова, която пристига у нас специално за среща с публиката! За пръв път тя ще обиколи 9 града в България и ще разкрие пред вас тайните на бъдещето. Очаквайте голямото събитие и в Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, Самоков, Банско.

Гадателката на Берлускони ще ви запознае с една разтърсваща книга, след която нищо няма да изглежда така, както сте си представяли. Научете пред какво ще се изправи човечеството и как ще се пребори с него!

Теодора Стефанова е прочута в цял свят със своите гадателски способности. Тя е в контакт с извънземен интелект, чрез който предвижда бъдещето и дава точни прогнози за едни от най-влиятелните личности в света, както и за предстоящите промени в най-силните държави. Благодарение на тази своя способност Теодора вече 26 години работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано.

За нас ще бъде удоволствие, ако се присъедините към събитието на 7 ноември в зала „София” на хотел „Маринела”!

Вместо да носите букети, помогнете на тази кампания! Операция „Жълти стотинки“ е кампания с кауза, а тази година това са децата с множествени увреждания. Даренията от кампания 2017 ще осигурят допълнителни рехабилитатори към „Център за надежда“ в София. Операция „Жълти стотинки“ е инициатива на VIVACOM, а тази година основен партньор на кампанията е фондация „И аз мога”. Издателство „Колибри“ подкрепя операцията, подкрепи я и ти!

 

Вашият коментар