BG_dynamic_yoga_coverПроменете живота си чрез напълно нова йога система

Авторът Дамян Глуховски ни показва един изключителен и напълно новаторски начин да преосмислим, подобрим и удължим дните си – новата му книга се казва Българска динамична йога(ИК „Изток-Запад”) и вече е във всички книжарници!

Знаете ли, че човек притежава генетични заложби за живот от 120 до 180, че дори и повече години? Не използваме тези възможности, защото не живеем разумно и мъдро, в съзвучие с природните закони, които управляват Вселената. Дамян Глуховски, автор на наскоро излязлата от печат книга „Българска динамична йога”, повече от две десетилетия работи упорито със своето тяло и психика, резултатите са наистина поразителни – оздравяване от дузина болести, перфектни резултати от клиничните лабораторни изследвания на кръвта, върхови световни спортни постижения, които подобрява с всяка изминала година… Накратко казано: завръщане към годините на младостта, въпреки седемдесетте му години!

Всичко това Глуховски постига с невероятно трудолюбие, силна воля и желание за щастлив и пълноценен живот; с положителния си начин на мислене и непоклатимата си вяра както в доброто начало на света и в силата, която управлява Вселената, така и в безкрайните и неизчерпаеми възможности на човешкото тяло и дух. Подобна нагласа не е желателна, а задължителна, ако искаме да постигнем същото. На основата на натрупания опит от упоритите и революционни тренировки Глуховски създава комплекс от дихателни упражнения в изцяло новия си метод, дал името и на книгата Българска динамична йога. Този „гимнастически маратон“ е за профилактика и лечение на десетки най-разпространени заболявания; за добра кондиция и усилване на съпротивителните сили на организма при успешното справяне с безсънието, безпокойството, страха и стреса, а и за укрепване на психическото здраве на човека.

Чрез Българска динамична йога Глуховски добавя трето заглавие към поредицата си, озаглавена „Път към съвършенството”, която включва също „Духът на истината” иГимнастика за ума.

Вашият коментар