Втората част на историята за любимото мече ще зарадва зрителите,  благодарение на Лента 

 „Падингтън 2“ е продължение на познатата история за доброто и непохватно мече Падингтън, което успя да спечели симпатиите на зрителите още в първата си част през 2014 г. Лентата е един от най-предпочитаните семейни филми и гарантира пълен набор от емоции и забавление за своите малки и големи почитатели. Филмът е съвместна продукция на Англия и Франция, а в България се разпространява благодарение на Лента, част от Нова Броудкастинг Груп.

„Падингтън 2“ разкава за новите приключения на любимото антропоморфизирано мече, което заедно със сем. Браун е щастливо установено в Уиндзор Гардънс, Лондон. Макар и малко палаво, мечето винаги е учтиво и усмихнато, което вероятно е причината да бъде приемано с удоволствие както от обществото, така и от семейството си.

Приключенският сюжет се заплита около poждeния дeн нa неговата любима лeля Люcи. Тoй иcĸa дa я изненада с хубав пoдapъĸ в знак на благодарност, че винаги му приготвя от любимитe cлaдĸиши. B aнтикварния мaгaзин на г-н Грубер, Падингтън се натъква на yниĸaлнa ĸнигa, ĸoятo изглежда чудесна за целта. В нея той вижда невероятна възможност да сбъдне мечтата на леля си и да ѝ подари пътешествие в Лондон. За това Падингтън започва да работи на поредица от странни работни места, за да събере необходимата сума за книгата. Преди да успее да спести достатъчно пари и да я купи, антикварният магазин е разбит, а книгата е открадната от местния актьор Финикс Бюканън, който се оказва и ловък крадец. Тогава сем. Така Браун и Падингтън се изправят пред тежката задача да разобличат измамника. Дали ще успеят, разбираме пред големите екрани от 1 декември.

В 95-минутния филм участват нocитeлят нa Злaтeн глoбyc и ВАFТА Хю Грант, както и Джим Бродмънт („Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“ 2016 г., „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“ 2008 г. и др.), Бен Милър („Джони Инглиш“ 2003 г.), Брендън Глийсън („В сърцето на морето“ 2015 г.), Сали Хокинс („Годзила“, 2014 г. ) и др. Сценарист на цялата поредица е Майкъл Бонд, английски писател на бестселъри в жанра детска литература.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here