Скъпи приятели,

Една от най-очакваните премиери за началото на лятото „Пришълецът: Завет“ чука на вратата. Датата 19 май е само на седмица от нас и ние, заедно с официалния разпространител на филма за територията на България- Александра Филмс, спретнахме подобаваща инициатива, в която ще изпратим 4-ма от вас да гледат дългоочакваното продължение в избрано от тях кино, в избран от тях ден и час.

Инициативата е позиционирана тук:

wwwcineboom.eu/alien-game

Там ви очакват яйцата, героите, правилата наградите, условията- ВСИЧКО! Стартираме инициативата днес, 12.05.2017г и приключваме на 21.05.2017г. Още същия ден ще изтеглим и обявим победителите. А те ще спечелят

Билетите са предоставени от разпространителите от Александра Филмс. Гледаме заглавието от 19.05.2017г. в кино салоните в цялата страна на 2D/IMAX 2D/Luxe/4DX!

Ридли Скот се завръща във вселената, която сам създаде с новия филм „Пришълецът: Завет“, изцяло нова глава в изключителния франчайз на „Пришълецът“. Екипажът на кораба „Завет“ се отправя към далечна планета, от другата страна на Галактиката, за да открие място, смятано за Рай. Но всъщност това е един непознат и опасен свят. Когато те намират заплаха, отвъд въображението, трябва да направят всичко по силите си, за да избягат веднага.

Вашият коментар