Ако сте пропуснали някоя от предходните две части на публикацията, наваксайте от тук! Част втора или част първа! Ако сте Up to date, продължаваме с топ 3!

3) Черната пантера

Тази година „Жената чудо“ направи исторически постижения и счупи цяла торба боксофис рекорди. Освен, че бе наистина чудесен филм, хората бяха гладни да видят филм за супергерой, воден от жена пред и зад камера. Ако има филм в подобна ситуация през 2018г., това е „Черната пантера“!

Това е първият филм на Марвел с чернокож супергерой в главната роля, нещо за което феновете питаха от дълги години. Трейлърите показват един наистина страхотен филм и интересът е много висок. Неслучайно е сочен за един от най-очакваните филми за 2018г. Повечето самостоятелни филми на Марвел, представящи ни нов герой, се справят добре. Но НЕ толкова добре, колкото продълженията или филмите за „Отмъстителите“. Но тези филми на са будили такъв интерес и определени фактори може да издигнат харесването на „Черната пантера“ над това на „Доктор Стрейндж“ и „Ант-мен“! Филма спокойно може да се превърне в най-касовия Марвел филм, който НЕ Е продължение!

2) Джурасик свят: Рухналото кралство

Джурасик свят е четвъртият най-касов филм в историята на киното. Филмът постави рекорди, със спечелването на половин милярд долара само за един уикенд. И не спря, докато не натъпка боксофиса си с $1,6 млрд. Трудно е да се каже защо той бе толкова гледан. Не е революционен филм  в никой случай и наистина ли всъщност марката Джурасик Свят е толкова силна? Какъвто и да е случая, няма причина да се съмняваме, че светкавицата ще удари два пъти на едно и също място  и продължението няма да бъде сходен хит.

Новият филм ще доведе героите, представени в предисторията на Исла Нублар, за поредно приключение, пълно с динозаври. Този път целта е да спасят съществата от активен вулкан, готов да изригне всеки момент. Първите реакции на трйлъра бяха смесени, но няма индикации за предстоящ провал. Дали ще достигне висините на Джурасик Свят? Едва ли. Причината- този филм няма годините на очакване, които имаше предходния (по същата причина „Последните джедаи“ няма да достигне приходите на „Силата се пробужда“). Но това не означава, че няма да направи страхотни резуултати + винаги е полезно да имаш Джеф Голдблум в своя ъгъл. 

1)Отмъстителите: Война без край

Няма друг филм освен „Отмъстителите: Война без край“ за 2018г., който да е по-сигурен за трона, на най-касовия филм за годината. Това е единствения най-голям релийз през годината, в която НЯМА Междузвездни Войни филм (от основната поредица) или друг достатъчно голям блокбастър. Очаква се този филм да постави нови рекорди, дори по-значими от тези на предшествениците му.

Основния фактор за победа на Война без край е размера на филма. Включващ всеки главен герой от 18 филма на едно място, това НЕ Е най-големия филм на Марвел, а по-скоро върви към най-големия филм ИЗОБЩО правен някога. Феновете нямат търпение да видят Капитан Америка и Спайдърмен да общуват с Пазителите на галактиката.Неслучайно трейлърът има над 110 млн. гледания в Youtube. Освен това, заплахата Танос сочи силно към смъртта на поне двама или трима от най-любимите ни герои. Усещането за финал също е на дневен ред, много от героите ще бъдат видяни в този филм за последно, в тези им версии. Няма обещание, че филмът ще е добър. Нещо с подобен мащаб може да грохне много лесно. Но историите на Марвел през годините са толкова солидни, че спокойно можем да си представим как заглавието прави тонове пари и в двата случая!

Източник: cinemablend.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here