Подмяната

От 2 октомври, в 21:30
Повторение: 8 октомври, неделя, в 21:30
Жанр: Биография/ криминален/ драма
Режисьор: Клинт Истууд
В ролите: Анджелина Джоли, Джон Малкович, Колм
Фиори, Майкъл Кели, Джефри Донован
Оригинално заглавие: Changeling
Година: 2008
Държава: САЩ

През 1928 г. в Лос Анджелис самотната майка Кристин Колинс (Анджелина Джоли) се връща вкъщи и установява, че синът ѝ Уолтър е изчезнал. Пет месеца по-късно, сякаш в отговор на молитвите ѝ, Уолтър е открит в Илинойс. Но за неин ужас момчето, което слиза от влака, не е синът ѝ. Властите яростно се противопоставят на твърденията ѝ и единственият ѝ помощник е свещеник (в ролята – Джон Малкович), който вижда в случая шанса си да разобличи корупцията в полицейското управление на Лос Анджелис и правителството.

Награди и номинации: Номинация за „Оскар“ 2009 за най- добра актриса (Анжелина Джоли), Награда „Оскар“ 2009 за най-добра арт-режисура, Награда „Оскар“ 2009 за най-добра кинематография.

Хелоуин уикенд

От петък, 27 октомври, до вторник, 31
октомври, в 21:30

Нашият дълъг уикенд, посветен на Хелоуин, ще смрази кръвта ви през октомври с двойна порция ужаси всяка вечер от петък до вторник. Сред тях са зловещите класики „Ханибал“, „От здрач до зори“, „Хелоуин Х20“ и „Зората на мъртвите“.

 

Подземен свят: Еволюция

От понеделник, 9 октомври, в 21:30

Двойна порция екшън на ужасите за изостряне на апетита. В „Подземен свят“ Селийн, вампирка воин, е въвлечена в конфликта между вампири ивърколаци. Тя се влюбва в Майкъл – човек, издирван от върколаците по неизвестни причини. В следващия филм „Подземен свят:Еволюция“, в който действието продължава, Селийн и полувърколакът Майкъл търсят улики, за да разкрият повече за произхода на своите раси и войната между тях.

 

Зората на мъртвите

Понеделник, 16 октомври, в 21:30
Жанр: Екшън/ трилър/ на ужасите
Режисьор: Зак Снайдър
В ролите: Сара Поли, Винг Реймс, Тай Бърел, Меки
Файфър, Джейк Уебър, Майкъл Кели
Оригинално заглавие: Dawn of the Dead
Година: 2004
Държава: САЩ/ Канада/ Япония/ Франция

След като дъщеричката ѝ е превърната в зомби и атакува баща си, Ана (Сара Поли) едва успява да избяга, само за да разбере, че целият ѝ квартал в Милуоки е във властта на живите мъртви. Разпитвана от предпазливия полицай Кенет (Винг Реймс), Ана се присъединява към него и неколцина други, които са намерили подслон и сигурност в местен шопинг мол. След като убеждават пазачите, че не са заразени, всички се
обединяват за борба с пълчищата от зомбита.

 

Писък 2 и 3

От Понеделник, 30 октомври, в 21:30

Винаги има повече кръв в продълженията! TV1000 Балкани ви носи двойна порция писъци в продълженията на „Писък“. Завръщаме се в Уудсбъро за още ужаси и убийства със серийния убиец Призрачното лице. В „Писък 2“ действието се развива две години след първата серия убийства. Нов психопат си е нахлузил костюма на Призрачното лице и започва нова поредица от убийства. В „Писък 3“ Сидни (Нeв Кембъл) и приятелите ѝ посещават холивудската снимачна площадка на „Наръгване 3“ – третият филм за убийствата в Уудсбъро, където Призрачното лице започва да ги тормози отново.

Вашият коментар