Най-важната нощ за кино индустрията отмина. Церемонията по връчването на наградите Оскар се състоя през изминалата нощ (28.02.2016г. срещу 29.02.2016г.). С нея ние поставяме финал и на тази толкова специална инициатива, която подехме. 7 от най-номинираните филми за Оскар тази година, бяха базирани на литературни произведения. Романите са издадени и на българския пазар от издателствата:

INTENSE, BARD, БГ КНИГ@, MILENIUM, CIELA и СофтПРЕС

rek-oscars

През целия февруари, на адрес www.cinebum.eu/oscars-game и във фейсбук профила на сайта ни ТУК , Ви очакваха две инициативи, в които можехте да спечелите по едно копие от всяка от седемте хитови книги. Във фейсбук трябва чисто и просто да споделите публикацията и да посочите желаната книга в коментар. В специалната инициатива на сайта, трябва да подредите посочените кадри от филмите, към съответните книги.  А те са:mom

Марсианецът ИК БАРД

Големият залог ИК БГ КНИГ@

Стая ИК МИЛЕНИУМ

Завръщането ИК СИЕЛА

Биография на Стив Джобс ИК СофтПРЕС

Момичето от Дания ИК ИНТЕНС

Каръл ИК ИНТЕНС

Zavrushtaneto_coverТочно 447 от вас заявиха участието си на на инициативата в сайта (това са уникално регистриралите се, след пресявката на онези, които се бяха регистрирали по 2-3 и повече пъти).  Точно 1043 бяха уникалните посетители на страницата www.cinebum.eu/oscars-game. 

Победителите са:

  •    „Завръщането“ – Димитър Лянгов
  •     “ Стийв Джобс“ – Антон Делийски
  •     “ Стая“ – Симона Първанова
  •     „Момичето от Дания“- Ивелин Недев
  •     „Каръл“- Силвия Дамбова
  •     “ Марсианецът“ – Галина Гочева

Фейсбук инициативата достигна до 16209 човека, като в нея се включиха 349 човека. 289 я харесаха, а 248 от тях я споделиха. Победителят в нея е:staq

Благодарим на всички издателства, за предоставената възможност. Благодарим на всички участници за интересът и за това, че за пореден път ни доказаха, че ЧЕТЕНЕТО винаги ще е на мода. Дерзайте. А ние ви обещаваме, че тази инициатива, ще превърнем в традиция. 

За всички НЕспечелили- посетете страницата на всяко едно от прекрасните издателства и поръчайте с големи отстъпки всяка от участващите книги. 

Иницативата се осъществява с любезното съдействие на:

12647695_906445782809470_275475025_n

Вликолепната Тройка                                                                           В книжна кома

Вашият коментар