amazing-spider-man-2-comic-con-teaser-trailer-header-2Sony Pictures пусна първите кадри от „Невероятният Спайдър-мен 2“ на режисьора Марк Уеб. Видеото ни показва Джейми Фокс, който се превъплатява в злодея Електро! Това обаче, е малка част от кадрите, който ще бъдат показани по време на Comic-Con панела на филма този петък. Ако искате да видите повече, следете Cinebum.eu, защото ние ще ви държим в течение на всичко случващо се и излизащо от събитието!

Главният актьорски състав на „Невероятният Спайдър-мен 2“ се състои от Андрю Гарфийлд, Ема Стоун, Дейн Де Хан, Джейми Фокс. Премиерата на филма в България е 2 Май 2014г.

Сюжет: „За Питър Паркър животът е труден и забързан между залавяне на лошите, като Спайдърмен, прекарване на време с любимата Гуен и училището. Питър не е забравил за обещанието, което даде на бащата на Гуен, да я пази, като стои на страна. Но това е обещание, което той не може да спази. Нещата се променят за Питър, когато нов злодей ЕЛЕКТРО (Джейми Фокс) се появява  заедно със стар негов познайник, Хари Осборн (Дейн Де Хан), а самият той открива нови детайли от своето минало.“

Вашият коментар