С наближаването на голямата премиера на първия официален трейлър за „Джурасик свят: Рухналото кралство“ (дебют този четвъртък, 07.12), Universal Studious продължават да надграждат интереса , този път с първа официална снимка и първи детайли за сюжета. И двете идват, благодарение на Entertainment Weekly! Вижте кадъра горе.

Във филма, героинята на Брайс Далъс Хауърд- Клеър Деаъринг- е създала организация, наречена, „Група за защита на динозаврите“. В помощниците и влизат новите герои, изиграни от Даниела Пинеда и Джъстис Смит. Тяхната мисия е да намерят начин да махнат динозаврите от острова, тъй като действащ вулкан, който е на път да изригне, се готви да направи животните изчезнал вид за втори път. Филмът започва екшъна в мига, в който тя отива при героя на Крис Прат (Оуен Грейди) за да моли за помощ.

Когато ги виждате в началото на историята, като да разбирате… какво се случва! Но това не е задължително да се окаже онова… което очаквате….- споделя Хауърд за отношенията между героите им.

Паралелно с това дебютира и пореден тийзър за предстоящия трейлър. Вижте го в плеъра по-долу.

Премиерата на „Джурасик Свят: Рухналото кралство“ е насрочена за 08.06.2018г. Разпространява за България- Форум Филм.

Вашият коментар