peetafull

Официално е- LIONSGATE обявиха, че започват да честват финалните 12 седмици до премиерата на „Игрите на глада: Възпламеняване“ от 1-ви октомври. Тогава стартира предварителната продажба на билети за премиерата на втория филм от сагата, с премиера 22.11.2013г.

Първият сингъл от предстоящото продължение, вече е факт и е дело на британската сензация COLDPLAY. Парчето се казва „ATLAS“ и неговото lyryc видео, вече се завъртя онлайн. Вижте го в плеъра по-долу.

”Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома след като побеждават в 74-те Игри на глада. Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на „Турнето на победителя” през всички окръзи в Панем.

По време на обиколката, Катнис усеща, че искрата на нейното неподчинение е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига бунт. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под контрол, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на 75-те юбилейни Игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с неочакваните си правила, те заплашват да променят Панем завинаги. Режисьор на филма е Франсис Лоурънс (“Аз съм легенда”), а продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here