първи трейлър за Йелоустоун

Първи трейлър за Йелоустоун ни показва Кевин Костнър в най-добрата му форма

Paramount Network публикуваха официалния първи трейлър за Йелоустоун. Новата поредица е привлякла в главната си роля, носителя на Оскар Кевин Костнър. Историята проследява бруталния свят на фермерската фамилия Дютън, в щата Монтана. Премиерата е насрочена за 20.06.2018г. Вижте официалния първи трейлър за Йелоустоун, в плеъра в дъното на публикацията.

Двукратният носител на Оскар Кевин Костнър се превъплащава в ролята на Джон Дютън. Той е най-възрастният в огромно, фермерско семейство. Те контролират най-голямото ранчо в САЩ, което е под постоянни атаки от съседите му по границите. Това са земевладелци, индиански резерват и първият национален парк в САЩ. Това е напрегнато изследване на един брутален свят, далеч от контрола на медиите. В него заграбването на земи, води до милиарди приходи. А политиците биват купувани и продавани от най-голямата корпорация за гориво и дървесина в света. В тази земя, питейните води са вече отровени. Неразрешените убийства не са новост. Те са следствие от това, да живееш на ръба с ранчото. Това е най-доброто и най-лошото от Америка, видяно през очите на семейство… което представлява и двете.

Актьорския състав включва още Уес Бентли, Кели Рейли, Люк Граймс, Кол Хаусър, Келси Асбийл, Дейв Анабел, Дани Хюстън, Джил Бирмингам, Джеферсън Уайт, Гретхен Мол, Джил Хенеси, Патрик Есприт, Иън Боен и Деним Ричардс. Поредицата е заснета не далеч от Park City в щата Юта.

Йелоустоун е режисиран от номинирания за Оскар сценарист Тайлър Шеридан (Hell or High Water). Негови изпълнителни продуценти са Уейнстийн Телевижън и Кевин Костнър.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here