Вижте кой спечели копи на „Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Морето на чудовищата“ ТОЧНО ТУК!

Cover_OUTL.indd

Във връзка с предстоящата екранизация на „Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Морето на чудовищата“ представяме на вниманието ви книгата, както и цялата поредица, която е факт благодарение на „Егмонт България“.

„Пърси Джаксън: Морето на чудовищата“

Пърси Джаксън не е обикновено момче. Той е син на бог и всякакви чудовища го преследват, за да го убият. Но това не е единственият му проблем. Най-неочаквано Пърси открива, че има брат – най-грозният, най-тромавият, най-страхливият дангалак в цялото училище. Двамата, заедно с Анабет, ще трябва да преодолеят куп неприятности и страхотии, да прекосят Морето на чудовищата, да попаднат на Острова на сирените, да се избавят от магиите на Цирцея и още много, много, преди да откраднат Златното руно…

Ще се справят ли, или този път коварството на Кронос ще надделее?

***

Сините ѝ очи се впиха в моите и изведнъж разбрах каква е била целта на намирането на Златното руно, на отравянето на дървото и на всичко останало. Кронос го беше направил, за да вкара нова фигура в играта – „нова възможност да контролира предсказанието“.

Дори Хирон, Анабет и Гроувър, които би трябвало да се радват най-много от всички, бяха твърде смаяни и потиснати от мисълта какво можеше да означава това. А аз държах в обятията си девойката, която щеше да се превърне или в най-добрия ми приятел, или в най-злия ми враг.

– Аз съм Талия – рече тя. – Дъщеря на Зевс.

***

Пърси Джакъсн е герой в една от най-обичаните фентъзи приключенски поредици за деца и тийнейджъри. Поредицата се състои от 5 романа, продадени в над 20 милиона екземпляра в 35 страни. Другите книги в поредицата са „Похитителят на мълнии“, „Проклятието на Титана“, „Битката за Лабиринта“, Последният олимпиец“ и съпътстващото поредицата ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП издание „Досиетата на героя“. Всички те са базирани на гръцката митология и са страхотен начин да се потопим в неочаквани приключения с митични същества, циклопи, Титани и гръцки богове!

Вижте трейлър на филма:

2 коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here