1642_pic_1ИК БАРД представя Книга ІІ от Експедиции „Хрониките на Земята” на Зекария Сичин – ПЪТЕШЕСТВИЯ В МИТИЧНОТО МИНАЛО

В „Пътешествия в митичното минало” прочутият изследовател на древността Зекария Сичин разкрива за първи път съществуването на тайна камера в Голямата пирамида на платото Гиза и разказва вълнуващата история на неуморните си опити да разкрие една истина, която – случайно или не – едва не е струвала живота му, докато се е опитвал да разбули тайните на египетските пирамиди и Сфинкса.

Сичин изважда на бял свят загадъчни артефакти, които противоречат на тезите на официалната история и археология, а също и находки, които смайват и объркват учените, и разказва от първа ръка за своите изследвания, които отвеждат читателя зад кулисите на Ватикана, разбулват тайните на един футуристичен компютър отпреди две хиляди години, разкриват намесата на Божествения архитект при строителството на Стоунхендж, мегалитните храмове на остров Малта и на различни места в Южна Америка.

Сичин прониква далеч назад, в античността, и предлага удивителни свидетелства, които свързват изображенията от платото Наска и смайващите руини, които се намират в съседство с него, с напускането на Земята от боговете-анунаки, които – убеден е Сичин – един ден ще се завърнат.

* * *

Зекария Сичин е роден в Русия и отраснал в Палестина изследовател с обширни познания по съвременен иврит и староиврит, по други семитски и европейски езици, по история, археология и културите на Близкия изток, както и върху Стария завет. Притежава рядката способност да чете и превежда шумерски и други древни текстове. Журналист и редактор, работил в продължение на много години в Израел, впоследствие живее и работи в Ню Йорк.

Вашият коментар