Миналото…

Настоящето…

Бъдещето…

Пътуване от раждането на звездите…

… през произхода на човечеството.

След всички тези лутания…

… какво значи да си човек?

„Пътуване във времето“ е поетично празнуване на живота и великата история на космоса, пренасяйки аудиторията в едно огромно, но близко и лично пътуване, което обхваща ерата от Големия взрив през  времето на динозаврите до сегашния ни човешки свят … и извън него. Труд на любовта на един от най-аплодираните и визуално вълнуващи филмови творци на американското кино Терънс Малик („Тънка червена линия“, „Дървото на живота“), „Пътуване във времето“ е първият опит на режисьора в документалното кино. Панорамата на филма с внушителни образи ще ви отведе в сърцето на монументалните събития, за които никога не е имало свидетели – от раждането на звездите и галактиките до експлозията на разнообразни форми на живот на планетата Земя, включително човечеството.

Озвучен от Кейт Бланшет, филмът „Пътуване във времето“ е трепетно и радостно времево приключение из историята на Вселената.

A young Muttaburrasaurus (dinosaur) on the beach – Muttaburrasaurus was a genus of herbivorous ornithopod dinosaur, which lived in what is now northeastern Australia sometime between 112 and 99.6 million years ago during the early Cretaceous Period

Потопете се в това космическо преживяване – химн на славата на природата, живота и научните открития, в което всички елементи се събират, за да формират най-оригиналния филм на Малик досега.

Изживейте разгръщането на времето от 15.09.2017г. в избрани кино салони в България. 

НАГРАДИ И ФЕСТИВАЛНИ УЧАСТИЯ:

Венеция’16 – Номинация „Златен лъв“ за най-добър филм и 2 специални награди за Терънс Малик

Вашият коментар