patqt na upiterИнициaтивата, която стартирахме заедно с разпространителите от АЛЕКСАНДРА ФИЛМС и посветихме на премиерата на най-новият футуристичен епос на Анди и Лана Уашовски ПЪТЯТ НА ЮПИТЕР тече с пълна сила. В неделя наградихме първите шестима, които спечелиха оригинална татуировка от филма.

Време е да дадем гласност на вторите 6-ма, които ще получат оригинален татус, идентичен с този върху ръцете на Чанинг Тейтъм в ПЪТЯТ НА ЮПИТЕР. Жребият, който проведохме на лотариен принцип по-рано днес определи, награда получават:

Милена Славова

-Атанаска Костова

-Павел Петров

-Петър Гошев

-Илиян Недев

-Веска Недева
Jupiter Tattoo

Честито на всички. Всеки един от вас ще получи съобщение на личния си фейсбук профил, през който е споделил снимката. Моля проверете и папка SPAM/ ДРУГИ (често тези съобщения попадат и там). Ако въпреки всичко откриете името си тук и по някакви причини сте затрили съобщението, пишете ни на dimitar@cinebum.eu

Всички татуси, ще бъдат доставени до посочен от спечелилия адрес за сметка на www.cinebum.eu !

Продължавайте да участвате и споделяте снимката. Тази събота на 14.02.2015г. с финала на инициативата трима от всички споделили снимката ще приберат оригинална тениска ПЪТЯТ НА ЮПИТЕР + татус от филма.

Инициативата е позиционирана тук:

ИГРА ПЪТЯТ НА ЮПИТЕР

Пътят на Юпитер вече е в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра Филмс.

„“Джупитър Джоунс (Мила Кунис) е родена под нощно небе, предричащо, че е предопределена за велики неща. Вече пораснала, Джупитър сънува звездите, но жестоката действителност е, че животът ѝ е тежък и се състои предимно от чистене на тоалетни и лош късмет. Чак когато генетично подобреният бивш военен Кейн (Чанинг Тейтъм) пристига на Земята, за да я намери, Джупитър започва да разбира съдбата, която я очаква – генетичният ѝ състав я определя като наследница на нещо изключително и тя може да промени космическото равновесие.““

Вашият коментар