2018г. е тежка година до момента. За съжаление отношенията между едни от най-обсъжданите куиър двойки във филмовите среди… се разпаднаха. Но само защото няколко са се разделили, не означава, че няма и щастливи.раздели през 2018

Представяме ви 3 емоционални раздели от първата половина на 2018г.

Даниел Франзес и Джоузеф Брадли Филипс .раздели през 2018

раздели през 2018Звездата от „Гадни момичета“, Даниел Франзес сподели в социалната мрежа, че  отменя годежа с бившата му половинка Джоузеф Брадли Филипс. Това се случи в края на юни.

Понякога падащите звезди искрят толкова силно, че прегарят. Сега ние трябва да поемем по различни пътища. Но се надявам моя път винаги да се пресича с неговия. Сподели актьорът в емоционален фейсбук пост..раздели през 2018

Двамата с Джоузеф Брадли Филипс са се разбрали да развалят годежа и да продължат напред, като приятели. Толкова много ги е било грижа един за друг, че са игнорирали важно за индивидуалното им израстване елементи. Взели са достатъчно време за оздравяване, преди да го споделят със света. И са благодарни на приятелите и семействата им, които са ги подкрепяли през това време. Даниел няма търпение да види какво ще предложи Джоузеф на света, а той самият се връща на турне, за да разсмива всички..раздели през 2018

Колтън Хейнс и Джеф Летъм

.раздели през 2018

След шест месеца брак, звездата от „Teen Wolf“ и „Стрелата“ Колтън Хейнс, подаде документи за развод със съпругът си Джеф Летъм. Случката е от Май 2018г.

Преди да се разделят, Хейнс и Летъм плануваха да имат деца заедно. Новината за раздялата им идва в момент, в който Хейнс пусна нова песен. Заглавието и е „Man It Sucks“. Актьорът сподели в своя профил в туитър, че песента няма общо с бившата му половинка!.раздели през 2018

Сам Смит и Брандън Флин

.раздели през 2018Актьорът от хит поредицата на Netflix „13 причини защо“ и носителят на Оскар певец се разделиха в края на юни (писахме за това тук). Те бяха двойка в продължение на девет месеца.

Според източника ни, Сам и Брандън са имали истински, шеметен романс. Наистина са си падали един по друг. Но и двамата са адски заети с кариерите си. Нещата не са успели да се получат.

Сам определено е отчаян. Това е сочена за най-значимата връзка, която е имал. За щастие той в момента е на турне в САЩ. Това е добре дошло разсейване за певецът.

 

A few of my favorite things from 2017, as shit as some of it was can’t help but see all the good! Hoping 2018 is full of ups and downs as well… saw Call Me By Your Name today and couldn’t help myself… „In your place, if there is pain, nurse it, and if there is a flame, don’t snuff it out, don’t be brutal with it. Withdrawal can be a terrible thing when it keeps us awake at night, and watching others forget us sooner than we’d want to be forgotten is no better. We rip out so much of ourselves to be cured of things faster than we should that we go bankrupt by the age of 30 and have less to offer each time we start with someone new. But to feel nothing so as not to feel anything—what a waste!”

Публикация, споделена от Brandon Flynn (@flynnagin11) на

Източник: Pride

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here