През седмицата се появиха поредица от неочаквани новини за „Междузвездни войни: Последните джедаи“. Вижте няколко нови кадъра в дъното на публикацията от списанията Empire и Rolling Stone.

Сноук е истински мрак. Много по-мрачен от Палпатин. Той е пропит от остеопороза, така че тялото му е изкривено, като тирбушон. Той е ужасно увреден и има една изключителна ранимост при този герой. Под тази ранимост се простира безбрежен океан от чиста ненавист. Той НЕ Е СИТ! Но определено е на по-тъмний а силата. Без да издавам много… този детайл започва да се разплита още в този филм! – Анди Съркис сподели в разговор със списание Empire

„Последните джедаи“ не е само мрачен филм. Мисля, че зрителя ще се изненада в това отношение. Смятам, че е и доста забавен. Трейлърите са мрачни, филмът притежава това, но също така вложих много усилия в това, да го превърна в бунтовнически. Исках тонът да притежава ВСИЧКО, което главата ми свързва с Междузвездни войни.- сподели реж. Райън Джонсън пред списание Rolling Stone

Адам Драйвър издаде пред списанието малко от възрастта на Кило Рен, след което сподели, че го е казал.

Играя герой, който е по-млад от реалните ми години. Аз съм на 34. Не искам да ви казвам колко по-млад, защото хората ще прочетат нещо в тези цифри….

 

Дейзи Ридли потвърди пред Rolling Stone, че информацията за родителите на Рей не се е променила от това, което тя знае още от „Силата се пробужда“. Въпреки това, реж. Райън Джонсън добави, че е получил разрешение да предпочете своя собствен прочит на историята в това отношение. Дейзи Ридли (Рей) добави, че договорът и е за три филма и че с третия филм ще затвори кръга на героинята си. След епизод 9, няма да има повече Рей.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here