aquaman black manta

Вече знаем, срещу кого ще се изправи Джейсън Момоа („Игра на тронове“, „Конан Варварина“), който ще изиграе Артър Къри/Аквамен в едноименната филмова екранизация по комиксите на DC.

TheWrap предаде, че лошият герой във филма, режисиран от Джеймс Уан, ще бъде най-големият враг на Аквамен – Черната Манта. Феновете на комиксите, най-вероятно знаят, че злодеят се появява за първи път през 1967 г., а за последно в поредицата „New 52“ на DC, където Черната Манта е човек облечен в костюм, притежаващ вродени супер сили.

Героят е имам няколко различни истории за произхода си през годините, като в най-новата версия, Аквамен убива баща му и той търси отмъщение. В последствие обаче е вкаран в затвора Бел Рийв и Аманда Уолър опитва да го накара да се присъедини към Отряда самоубийци.

Ще можем да гледаме Джейсън Момоа в „Аквамен“ („Aquaman“) на 27 юли 2018г., а във филма участват също Амбър Хърд (Мера) и Уилям Дефо (Вълко), като със сценарият се е заел Уил Бийл („Гангстерски отдел“), с помощта на Джеф Джоунс и Джеймс Уан.

aquamanПоследният филм на DC, „Отряд самоубийци“ („Suicide Squad“) вече е по кината, а „Жената чудо“ („Wonder Woman“) излиза в България, чак догодина, на 23 юни 2017г., последван от „Лигата на справедливостта“ („Justice League“) на 17 ноември 2017г., все още неозаглавен филм на DC (най-вероятно соло филм за Батман, на Бен Афлек), излиза на 5 октомври 2018г., „Шазам“ („Shazam“) на 5-ти април 2019г., „Лигата на справедливостта 2″ на 14 юни 2019г., още един неозаглавен филм на DC (най-вероятно продължението на „Човек от Стомана“), с премиера на 1 ноември 2019г., „Киборг“ („Cyborg“) на 3 април 2020г. и „Green Lantern Corps“ на 24 юли, 2020г. Филмът за „Светкавицата“ („The Flash“) е все още без премиерна дата, но по последна информация, снимките му започват през идната пролет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here